Search found 5 matches

by Anri
Sun Jul 08, 2018 1:59 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out
Replies: 6
Views: 2086

Re: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out

My best guess is shipping damage based on the fact that we test these boards for proper operation before they ship I have not say (this is my mistake) that this board has been working correctly for several months. When we got it - it was OK! We use PC, usb 3.0 hub and connected to it two boards. In...
by Anri
Fri Jul 06, 2018 12:14 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out
Replies: 6
Views: 2086

Re: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out

bglod wrote:
Fri Jul 06, 2018 11:08 am
I am not sure why / how L51 could have broken.
This is a question for us too.

After repair we test this board several days and it work correctly.
by Anri
Wed Jul 04, 2018 12:02 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out
Replies: 6
Views: 2086

Re: Loading to the FPGA -> operation timed out

[SOLVED]
When we plug bladerf to PC (powered it) led D1 must turn on.
1.PNG
In our case it (led D1) does not light. Why? L51 was broken. We replaced it by new and now all is OK.
3 (557x351).jpg
Some info. If si5338 is not powered fpga cannot work correctly.
by Anri
Sat Jun 23, 2018 9:51 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out
Replies: 6
Views: 2086

Re: Loading to the FPGA -> operation timed out

Some additional information: 1. When I type "bladerf-cli -i" LED1, LED2 and LED3 light up. I type "bladerf-cli -i" again and again several times and LED2 blinked few times. 2. When I change name of file "hostedx40.rbf" to "hostedx401.rbf": when I type "bladerf-cli -i" LED1, LED2 and LED3 dont light....
by Anri
Sat Jun 23, 2018 9:01 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out
Replies: 6
Views: 2086

[SOLVED] Loading to the FPGA -> operation timed out

I have two bladeRF x40.
One of them does not want to work correctly.
Снимок.PNG
I make some steps:
1. Change name of file "hostedx40.rbf" to "hostedx401.rbf"
2. And then I can ...
pic2.PNG
But I can not load FPGA.

Can someone help me?

My OS is Windows 7.