Search found 12 matches

by mando238
Wed Apr 25, 2018 5:40 pm
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

Glad to hear it's fixed! However, I get an error saying the file has been deleted when trying to download the new installer from that link..
by mando238
Fri Mar 09, 2018 10:21 am
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

For what it's worth, I also run into this... it almost feels like bladerf_close is not getting properly called to release the device, or something like that. I was secretly hoping it was a problem with my environment, but it sounds like I'm not that lucky :) I've finally had a chance to get back at...
by mando238
Thu Feb 01, 2018 3:05 pm
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

After trying the new installer I'm now down to just MATLAB System block 'bladerf_passive2_justgather/MATLAB System' error occurred when invoking 'setupImpl' method of 'bladeRF_Simulink'. The error was thrown from ' 'C:\Program Files\bladeRF\matlab\bladeRF.m' at line 111 'C:\Program Files\bladeRF\mat...
by mando238
Mon Jan 29, 2018 4:13 pm
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

Hey guys, i have some simmular issues. I can't get the bladeRF in matlab or simulink running. Matlab throws the same warnings as mando238 (Warning: The thunk(voiduint8Thunk) ...) . I have installed some old Matlab versions and faced the same issues. I also have moved the dll to the x64 directory. T...
by mando238
Tue Jan 16, 2018 6:29 pm
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

Just to doubly confirm: This is from the 2016.05-rc2-alpha2 installer? If so, I think I know what I did wrong :shock: ... moving matlab/libbladeRF_thunk_pcwin64.dll into the x64/ directory should make 2017.12-rc1 work. I'll fix this up for the next build. Yup it was bladeRF-win-installer-2016.05-rc...
by mando238
Mon Jan 15, 2018 5:12 pm
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

Could you list what files are present in C:\Program Files\bladeRF\matlab (or equivalent)? Seeing this for both 2016.05-rc2-alpha2 (the one that works) and 2017.12-rc1 (the one that doesn't) would be super helpful. Thanks! I still can't attach images, but a text list is below. I will also emphasize ...
by mando238
Wed Jan 10, 2018 8:17 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: failed to use matlab command "bladerf_rx_gui"
Replies: 9
Views: 18455

Re: failed to use matlab command "bladerf_rx_gui"

I had the same issue with the missing functions, See my solution in this thread - viewtopic.php?f=10&p=7627#p7627
by mando238
Tue Jan 09, 2018 6:27 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: failed to use matlab command "bladerf_rx_gui"
Replies: 9
Views: 18455

Re: failed to use matlab command "bladerf_rx_gui"

I might be getting the same thing with the most recent installer. Were there warnings surround your error listing the specific functions missing? If so can you post the too?
by mando238
Tue Jan 09, 2018 6:23 pm
Forum: General
Topic: BladeRF and MATLAB 2017a error
Replies: 22
Views: 7845

Re: BladeRF and MATLAB 2017a error

Had the exact same issue and solved it by using the 2016 rc2 installer from here: http://www.nuand.com/installers.php I did have to manually delete my bladerf directory from the drive though, the uninstaller/re-installer itself would leave the current matlab bindings that cause the issue, so had to ...
by mando238
Mon Jan 08, 2018 7:42 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Windows libbladeRF and Pothos
Replies: 4
Views: 2060

Re: Windows libbladeRF and Pothos

Thanks for the reply, I tried a version of the above and got things manually set (it was searching for the .dll in a /bin folder in the pothos directory, thats been fixed and libbladerf version was now correct) but still ran into problems. So I remove pothos completely and re-ran the windows instal...