Search found 5 matches

by Abhilash B
Wed Apr 25, 2018 2:18 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Booting issue
Replies: 9
Views: 4180

Re: Booting issue

Hi,

We have both the boards.
And both are having the same issue.

-Regards
by Abhilash B
Tue Apr 24, 2018 2:14 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Booting issue
Replies: 9
Views: 4180

Re: Booting issue

Hi, The output of the terminal for bladeRF info command is below. $ bladeRF-cli -e info Serial #: 29f11395e1259dd4e5d35cd60752a1d9 VCTCXO DAC calibration: 0x8e80 FPGA size: 40 KLE FPGA loaded: no USB bus: 2 USB address: 8 USB speed: Hi-Speed Backend: libusb Instance: 0 ******************************...
by Abhilash B
Fri Apr 20, 2018 2:40 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Booting issue
Replies: 9
Views: 4180

Re: Booting issue

Hello Rey Tucker, Below is the output dump after invoking the following command. bladeRF-cli -l ./hostedx40-latest.rbf -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [VERBOSE @ ".../...
by Abhilash B
Thu Apr 19, 2018 2:54 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Booting issue
Replies: 9
Views: 4180

Re: Booting issue

Hello rtucker, As per your suggestion, below is the terminal output I got by using the command "bladeRF-cli -v debug -e 'version' " $ bladeRF-cli -v debug -e 'version' bladeRF-cli version: 1.5.0-git-2ce14de libbladeRF version: 1.8.0-git-2ce14de Firmware version: 2.0.0 FPGA version: Unknown (FPGA not...
by Abhilash B
Thu Apr 05, 2018 3:10 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Booting issue
Replies: 9
Views: 4180

Booting issue

We have an issue with BladeRF x115 After powering ON, except the power LED, none of the other LEDs on the board glow. After repeated boot attempts, we see the LEDs turned on and able to use it. Because of this behavior, we are not able to use the board and lot of time is being spent on rebooting. An...